R9 280X teljesítmény?
Ebben a hónapban tervezek venni (GTX 770-et ne ajánljatok mivel még a DX 11.1-t se támogatja pedig jó pár Steames játékom csak azzal indul el, pl. Daylight) és szeretném tudni hogy 1080p-ben mindent képes maxon vinni élvezhetően?
(Számomra az élvezhető körülbelül olyan 40-60 FPS-t jelent,tudom hogy a szem '24 képkockát érzékel másodpercenként STB... de én még is érzem a különbséget)
Ha lenne olyan játék akkor mi lenne... AC IV,Crysis 3?
Tudom hogy nem vagytok jósok,de szerintetek egy normális procival GTA V-re elég lesz (ez alatt nem minimum grafot értek) ? :)
Én nem vagyok jós, de ilyen videó kártyám van, szóval tudok róla mondani dolgokat :D
Eddig nem volt olyan játék, amit ne vitt volna el maxon. BF4 átlag 80-100 fps-sel megy. Watch Dogs stabil 40-nel(néha 60), de ez csak a pocsék optimalizálás miatt van, még egy 780-nal sem megy normálisan.
"tudom hogy a szem '24 képkockát érzékel másodpercenként"
Ez úgy hülyeség ahogy van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!