Hogy tudom megnézni hogy menyi a VGA-m memoriája?
start>keresőbe: dxdiag bejön egy ablak ott "igen" utána bejön még egy ablak ott pedig a képernyő fülre mész.
Az a 64mb azt jelenti, hogy most menyivel rendelkezik feltételezem , hogy azt az 1024mb-t a ranból vonja le amikor szüksége van rá , tehá van pl 4Gb ramod abbol a vga lafoglalhat szbadon bármenyi memóriát addig amíg elnem éri az 1024mb méretet. Ez akkor történik meg hogyha az adott gépen pl játszol, vagy magasabb grafikai igényű programot használsz.
59 és 41% is keveri a dedikált és az integrált videokártyákat, ignoráld a válaszaikat.
Milyen processzorod van?
G.
én arra gondoltam még hogy nem lehet-e hogy mivel 4 gb-ram van a gépben + az 1gb a videokártyán hogy azt már nem ismeri fel a gép mert win7 32bites van rajta , az nem lehet ?!
it vannak a gép adata :
Intel Pentium Dual-Core 2117U (1,8 GHz, 2 MB)
Memória mennyiség 4,0 GB
NVIDIA GeForce 710M 1GB
Van a processzorodban egy integrált videokártya. Az ahhoz tartozó RAM mennyisége a 64 MB. A dedikáld GeForce-é 1 GB. Ja, és igen, a 32 bites rendszer kevés, használj 64-eset de ennek a jelen esethez semmi köze, csak a RAM-od kevesebb most.
Az integrált VGA-t szvsz. le is tilthatod, úgysem használnád.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!