Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le a gép youtube...

Miért fagy le a gép youtube videó nézés közben?

Figyelt kérdés

Hiba: ha teljes képernyős módban nézek videót midig lefagy a gépem egy bizonyos idő után. Nem ír ki semmit csak befagy

és csíkos lesz a képernyő. Ilyenkor vagy újraindul magától vagy én indítom újra, ha magától indul újra azt írja ki, hogy a microsoft problémába ütközött.

Konfiguráció: processzor: AMD A8-5600K

vidi kari: ATI HD 7770 OC

alaplap: Gigabyte F2A88XM-D3H

ram: kingstan 8gb cl9 hx kit

táp: HKC 565W

Op rendszer: Windows 8 Enterprise

A gép játék közben még egyszer sem állt le, illetve hibát sem tapasztaltam.

2014. júl. 5. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A táp kuka, inkább egy FSP HEXA 500-at tennék mellé, már ha nem zavar annak a veszélye hogy bármikor kinyirhatja a gépet a rossz minőségű táp.Telepítsd újra Windows 7 Ultimate x64-est rakjál rá, vagy ha Win 8 kell akkor abból a Pro 64 bitest ajánlom.
2014. júl. 5. 12:28
 2/4 anonim válasza:
ne hallgass ezekre az idiótákra, a HKC egy remek táp, sőt, a Codegen is ami elvileg a "legrosszabb". Csak mert pár híresebb újság lehozza hogy a csíftek meg az fsp a legjobb már minden marha rohan azt venni... Igen, ez neked is szólt első, te barom.
2014. júl. 5. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 es válaszát hagyd figyelmenkívül, én a helyében megsem szólaltam volna, ilyen baromságot, ez nem a márkáról szól, hanem kiknek vannak minőségibb cuccai.
2014. júl. 15. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
+nem ártana olyan tápot venni lásd hkc és társai , amik nem a ráírt teljesítmény felét adják le.
2014. júl. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!