Ehhez a confighoz milyen házat ajánlotok nagyon olcsón ami jól szellőzik viszonylag? De főleg olcsó legyen
Intel Core i3-4150 processzor
Asrock B85M PRO4 alaplap
Corsair 4GB DDR3 CMZ4GX3M1A1600C9 Vengeance memória
Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100 merevlemez
Sapphire R9 270 2GB DDR5 OC Dual-X 11220-00-20G videokártya
Chieftec CTG-450-80P 450W OEM tápegység
"Egy ilyen konfighoz egy Sharkoon Vaya a minimum. Meg nem csak ehhez, hanem kb mindenhez. "
Te atya úr isten......
Na akkor mondj ebben az árban olyan házat: Ami normális anyagminőségű, van benne porszűrő (elöl és a táp alatt), van benne wiring space, úgy-ahogy szellőzik is és alsótápos. Hajrá.
Már ne is haragudj de a kérdezőnek az volt a lényeg hogy olcsó legyen illetve viszonylag jól szellőzzön.
Sehol sem írta hogy alsó tápos legyen.
Amit linkeltem teljesen rendben van szellőzik is és olcsó is.
Annyira imádom ezeket a sharkoon fanokat..
neked az a kolink hol szellőzik jól?
nem vagyok sharkoon fan, sőt elmondom hogy nem tetszenek a házaik, de ettől még egy ilyen konfigot nehogy már egy olyan házba rakjon.
és a vaya sem szellőzik jól, de legalább be tud rakni hátra is egy 12-es ventit.
de nembaj, ajánlgasd a kolinkot, mint jól szellőző házat
Ehhez a confighoz minek rakjon be hátra 12-es ventit?
Felesleges nem olyan erőmű ez..
mert a jó szellőzéshez szerinted mi kell??!... -.-''
Elárulom: ventik!!
És nem ilyen kis semmitérő kicsi vackok, amiket annak a kolinknak a hátuljára tudsz szerelni...
Ráadásul a kolinknak a házban fog lógni az összes kábel, mert nincs semmi wiring space, a Vayaban legalább el lehet vezetni a kábeleket az alaplapi tálca mögött...
Elég ami bele van építve.
Nem vitatkozok majd a kérdező el dönti melyiket veszi.
Én is az olcsó házat venném. Gyakorlatilag a CPU/GPU/tápventinek el kell vinnie ezeket még a nyári kánikulában is. Ha még dobsz bele előre egy szívót meg hátra egy kifújót, akkor tökéletesen szellős is lesz.
A kábelek lógni fognak, meg gyakrabban is kell majd takarítani, de megspórolsz pár ezrest. Hosszú távon viszont lehet, hogy a márkás (ami nem feltétlenül jelent jót, de azért jó előjel) a jobb megoldás.
G.
A Kolink és a Sharkoon fanok hülyék.
Vita lezárva.
nem az, hogy idióta. Inkább az, hogy annak ellenére, hogy nem néz ki jól a vaya, egy játékra használt gépet minimum egy ilyenbe illik építeni (gondolom, hogy r9 270-nel nem csak netezni akarsz :D ).
Most nézd úgy, hogy annál a kolinknál vagy akár írhatom azt is, hogy a többi gagyi házhoz képest 3k-val drágább, cserébe kapsz alsótápos kialakítást, aminek köszönhetően a tápod hűvösebb levegőt szív be, és a porszűrő miatt még csak nem is koszolódik annyira. Van egy minimális wiring space, ahol a kábeleket el tudod rendezni az alaplap mögött, nem a házon belül lógnak.
Az anyagminősége is sokkal jobb, belül is le van festve, kapsz gyorsrögzítőket, a ház elején van porszűrő, és hűtők terén is van pár 12cm-res ventivel szerelt toronyhűtő ami belefér.
És itt most nem azért mondom, mert Sharkoon fan vagyok, mert nem vagyok az. Nekem a minimalista házak jönnek be, mint amilyeneket a Fractal, Corsair, Bitfenx vagy esetleg a Cooler Master gyárt (bár utóbbinál elég sokféle ház van).
Egyébként azt megjegyzem, hogy a Vaya élőben sokkal kulturáltabban néz ki, mint a sajtófotókon.
a kék ledet a bekapcsológomb felett meg ki lehet kötni, mert élőben nagyon vakít.
Nekem egyébként N200-as CM-em van, azt is tudom ajánlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!