Ez a gép működne?
Figyelt kérdés
AMD FX-6300 processzor
Asus M5A97 alaplap
Chieftec 550W CTCTG55080PB tápegység
2 db Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G memória
Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Vapor-X 11217-00-20G videokártya
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Minden elfér az alaplapon, egyik sem túl jó/rossz a többi részhez, hasonló? Hűtéshez kell még valami?
2014. júl. 3. 08:04
1/6 anonim válasza:
Jó konfig, de ha teheted akkor alaplap inkább egy ASUS M5A97 EVO R2.0 legyen.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, és játékok hogy futnának rajta? A másik alaplap mennyit dobna azon, ahogy fut rajta egy program?
2014. júl. 3. 08:44
3/6 BM-Striker válasza:
Az FX6300 legnagyobb előnye egy i3-hoz képest, hogy tuningolható.
Az EVO R2.0 ebben sokat segítene, és alig drágább.
4/6 A kérdező kommentje:
értem, és egy mai játék elfutna ezen?
2014. júl. 3. 09:56
5/6 Stark2000 válasza:
FHD-ban is lehetne játszani minden játékkal. Ha High - Very High grafikán nem is, de Low - Medium grafikán minden játék menni fog rajta. Alacsonyabb felbontáson még jobban, de nézz teszteket ha kíváncsivá tett.
6/6 anonim válasza:
Persze, elfutna. Azért ajánlottam az EVO r2.0-át mert avval a labbal majd könnyebben tudod tuningolni és tovább tudod majd húzni és nem kerül sokkal többe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!