AMD FX-8320 hőmérséklet?
Figyelt kérdés
Alapból 45 fok körül mozog a hőmérséklete, de ha elindítom a Killing Floor-t, akkor felmegy 56-ig, ez normális? (Gyári hűtéssel használom, nem poros)2014. júl. 2. 21:46
1/5 anonim válasza:
Teljesen jó.
(csak egy példa)
Nekem 8320+Mugen 4-em van 4.4GHZn, 69C° max terhelés alatt.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert valahol olvastam hogy hosszabb az élettartam, ha 55fok alatt tartod, de akkor megnyugodtam, köszi:)
2014. júl. 2. 21:59
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy az miért van, hogy mikor először elindítom a gépet, akkor alapjáraton 50-53 fok körül mozog, újraindítás után meg 40-45?
2014. júl. 2. 22:42
5/5 anonim válasza:
55 fok amit a tuning közösség nagy része elfogadottak tart, 62 pedig a gyári termál plafon, e fölött jelentősen csökken az élettartama. Gyári hűtővel nekem spec 57 volt a max, de 212 evo-val húzva sem több 56-nál.
Ha a házad szellőzését javítod jobban hül majd a proci. Nekem 10 perc újrakábelezés és pár műanyagbilincs árán 1 fokot hült. A kártya 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!