Mi lehet a baja, ha a laptop olyan mintha bekapcsolna de semmit nem csinál a történetben folyadék is van? Többi lent
Figyelt kérdés
Nos kicsit érdekes történet. azt történt h testvérem sajnos bepiált pénteken és mikor hazaértem a laptopomat a földön a hányásban találtam meg és még nem is felülről hanem alulról ázott be. Az akkut kivettem gyorsan de én idióta megpróbáltam bekapcsolni és akkor néhány másodperc múlva magától kikapcsolt. Azóta is szárítom és mikor bekapcsolom csak fekete képernyő és semmi más nem történik. Pittyeg ha kihúzom a tápfeszültséget de semmi más. A merevlemeznek nincs baja azt tudom. Csatlakoztattam külső monitorra de akkor sem történt semmi.
Szervizbe el akarom vinni minél hamarabb. Szerintetek mi mehetett tönkre?
Jah és tesóm bort ivott vmi olcsó üdítővel ha számít ez
hihetetlen h így kezdődik a nyaram
2014. júl. 2. 17:01
1/3 anonim válasza:
A gép típusát azért jó volna tudni, de majdnem 100%, hogy szerviz és még ők sem biztos, hogy tudnak rajta segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Acer v3-571G
2014. júl. 8. 08:53
3/3 anonim válasza:
Gyors, pontos és "olcsó" segítséget kaphatsz Bp. 14 kerület Róna utca 123 Turul PC-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!