Milyen tápegység legyen?
Szóval, azt tudni kell, hogy én mindig EVGA tápegységet használtam, nem rég vettem egy gépet(decemberben), de kifogtam egy rossz tápot. Igazából a tápnak semmi baja nem volt, csak a ventilátora nem pörgött. Amúgy ez a táp az: EVGA SuperNOVA NEX650G volt.
Visszaküldtem oda ahol rendeltem (iPON) és azt írták vissza, hogy nem tudják javítani se, és kicserélni se ..-.-
Megnéztem a webáruházukban, és ott mégis lehet rendelni ugyanezt a tápot, akkor miért nem tudják kicserélni ??
Na mind egy, nem is ez a kérdés, szóval akkor lehet igényelni ugyanazt a tápot vagy muszáj másikat választanom ??
Ha igen akkor milyet ?
Jó lenne, ha EVGA, FPS, vagy ENERMAX lenne.
És ez full moduláris volt szóval jó lenne, ha az új is az lenne.
Ezek alapján tudnátok mondani egy másikat ?
A segítséget előre is köszönöm.
Mi az, hogy nem lehet cserélni?
Fogjanak egy ilyet, aztán adják neked oda... Még hogy nem lehet cserélni...
Én is ezen vagyok fennakadva..
Egy hónapja várok erre az üzenetre, aztán azt küldik vissza, hogy se nem javították, se kicserélni nem tudják..
Visszaküldenék, de akkor nem lesz tápom :)
Szóval mindenképp választani kell csak nem tudom melyiket, vagy hogy lehet-e ugyanazt.
Köszi a választ, de már megjött a másik :)
Ugyanazt rendeltem meg, és ez most jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!