Ne higgyétek azt hogy hazudok, és nincs rá pénzem, mert van!
Ez lesz a második gépem és az első egy 160 ezres Cooler Master volt. Most egy erősebbet akarok (legalább 8 GB RAM, 4 magos proci, és Battlefield 4-hez, vagy full minőségben War Thunder-höz használnám) Mondjuk BF 4 Premium-ra gondoltam mert az a másikon nagyon feka minőséggel ment.
előre is köszi, tehát alaplap, táp, processzor, és aki tud ez ha lehet egy monitort is írjon. Kössz!
Amúgy vízhűtés 25.000Ft-nál kezdődik, ami nem éri meg. A legjobb léghűtés 17.000Ft... És mindegyik 3. - 4. generációs I5 kihajtja az összes jelenleg létező VGA-t. Egy I5-4440 akár egy SLI-s GTX780TI-t is kihajt, vagy egy CF-es R9 290X-et.
2014. júl. 2. 21:05
12/23 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még gondolkozom, de várok még egy pár választ (Az 1#-es tényleg nagyon jól hangzik! Lehet hogy az lesz?).
2014. júl. 2. 22:33
13/23 Stark2000 válasza:
Vedd.. De most nem veszel H97-es alaplapot, a jövőben majd szidod magadat miatta. A vízhűtés még mindig baromság... Az a Corsair táp pedig... hát... Inkább XFX PRO 550W, egy Seasonic beles tápban több a védelem, és többet ad le mint amennyit az a Corsair valaha is fog. Jobb videokártya is kijönne... stb. Ennyi erővel be mehetnél egy Amatőr pc boltba, és kérhetnéd hogy rakassanak neked össze egy gépet, mert kb. az is így festene...
2014. júl. 3. 00:44
14/23 anonim válasza:
a h97 es lap szar z97 kell ide ha tuningolni akarsz, jobb vga felesleges , olyan vga-t i7 mellé érdemes venni (r9 290).
2014. júl. 3. 08:56
15/23 anonim válasza:
i5 44xx nem hajtja ki a gtx 780ti-t sem az r9 290x -et.
max r9 280x am ahhoz a procihoz ajánlott.
2014. júl. 3. 08:58
16/23 anonim válasza:
"Vedd.. De most nem veszel H97-es alaplapot, a jövőben majd szidod magadat miatta. A vízhűtés még mindig baromság... Az a Corsair táp pedig... hát... Inkább XFX PRO 550W, egy Seasonic beles tápban több a védelem, és többet ad le mint amennyit az a Corsair valaha is fog. Jobb videokártya is kijönne... stb. Ennyi erővel be mehetnél egy Amatőr pc boltba, és kérhetnéd hogy rakassanak neked össze egy gépet, mert kb. az is így festene..." ebből annyi igaz ,hogy tényleg a corsair saho nem fog annyi teljesítményt leadni, tényleg seasoic beles táp megbízhatóbb.
2014. júl. 3. 09:00
17/23 anonim válasza:
H97 es lap mi? A jövőben nem fogod szídni miatta a h97 nem tuningra való és amúgy is hamár olyat vennél akkor jön az új Intel széria és nem fogsz vele semmire menni, + most veszel egy olyan procit (i5 44xx) akkor azt majd 2 év mulva cserélheted egy új procira+ egy új lapra mivl akkor már kint lesznek az új processzorok.
2014. júl. 3. 09:03
18/23 anonim válasza:
H97-esből is vannak jobbak de az amit írt az nem jó.
2014. júl. 3. 09:13
19/23 A kérdező kommentje:
Na már ebbe én is összezavarodok, viszont azt már eldöntöttem, hogy I7 lesz és H97, de a XFX PRO 550W tápon a Corsair-al szemben még nem tudom és még a léghűtés és a vízhűtés között sem döntöttem (tudom hogy azt írjátok hogy fölösleges, de én mindenképpen akarok [mint már víz vagy léghűtést] mert kb. ha 2-3 napot menne a gépem az úgy lenne jó).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!