A latpopomon a RAM "megtelik" 1 óra használat után, ha utána újraindítom, akkor 1 óráig újra tökéletes. Valaki segítene rajtam?
A gépem adatai: Proci: Intel Core i7 4702 MQ , 2,2/3,2 GHZ , 6 mb CACHE
RAM: 8 GB, 1600 MHZ
Vidi: Nvidia Geforce GT720M , 2 GB
Pontosan ezt írja ki az 1 óra eltelte után: Kevés a szabad memória a számítógépen. A programok megfelelő működéséhez elegendő memória visszaállításához mentse a fájlokat mentse a fájlokat, majd zárja be vagy indítson újra minden futó programot.
Először 4 órán át , aztán másfél, végül pedig fél órán át lehetett használni .
Szerintem kizárt az, hogy a rendezetlenség miatt legyen , ugyanis 3 hetente használok Advanced System Care Portable-t, ami rendberak mindent(ettől 30 percről 1 órára növekedett a használhatóság ideje), vírus sem lehet mert 10 éves Avast védi a gépet.
Lassan 1 éve küszködök vele, nagyon kérem segítsen nekem valaki, ha meg lehet oldani akkor hogyan, ha nem akkor még van az 1 éves garanciából, akkor oda kell vinnem?
Virtuális memória be van kapcsolva?
A feladatkezelőben mely alkalmazások eszik a legtöbb memóriát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!