Egy Pentium E6500 (2 mag,2,9 GHz) milyen videokártyát tud kihajtani?
Szia,egyébként a videókártya mind1 milyen
de egy a fontos 128-bites legyen vagy ettől feljebb és directx 10-vagy directx 11 legyen. és ha van legalább 3-4 giga ramod...
Én nekem mikor egy AMD Athlon 5000+ x2 2x2,6-os procim volt akkor egy nvidia 9800gtx Dx10-es 256bites videókártyával használtam és minden játékot szépen vitt pl: Tomb Raider 2013 ultra-high beállításokon de ez a kártya nagyon táp igényes 500w vagy nagyobbal érdemes használni,és hatalmas kártya.
Vettem egy Shappire AMD Ati Radeon HD 5550 1gigás DX11-es kártyát és nagyon kis helyet foglal (low profilos) ezt a kártyát használom a 4magos phenommal és eddig az újj játékok is mennek ultra,vagy high beállitással pl fifa 14 devil may cry 5 splinter cell blacklist,battlefield 3,crysis 2 max grafikan de tény az élsimítást le kell venni és a felbontást (1024) de ez játék függő.
Hát amit az a kártya tud a cpu lehet nem birná már de a kártya sokat segítene a játékokon ez tény,de azért úgy a teher a kártyán lenne,nagyon sok játék max igénye 4 mag cpu
de döntésed bármi is az csak jó sosem árt egy jó videókártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!