Rossz lenne a videókártyám?
Egyszerűen akadnak a játékok. a kárty egy Nvidia Geforce 620 M és egy inteles integrált is van. a Nvidia vezérlőpultban ha az Nvidiára van állítva,akkor akad minden.
Az integraltal meg csak azok a játékok jók,amiket elbír. Mi a megoldás?
Lehet hogy egy fontos dolgot nem mondtam.
Az egész a 337-es driver felrakásával kezdődött. Azt feraktam akkor rossz volt,visszaraktam ami elötte volt driver,nem volt jó és most újratelepítettem és a jó drivert raktam fel,mégis rossz.
Hát szerintem csináld azt hogy win7 újra és hanyagold a 3.valahanyas drivert
nekem annak idején gainward 9600gtx-el csinálta ezt hogy,felraktam a 3.valahanyas drivert és szószerint játszhatatlan volt minden játék
utánna semelyik driver nem vált be csak win7 telepítés után maradtam valamelyik 12.valahanyasnál
reméljük neked is bevállik,
már nem tudom hol olvastam hogy az nvidiák meg butulnak a 3. drivernál.
jaa hogy már újra is telepítetted.bocsi ez lemaradt
nekem a gainwardal amit a win7 adott drivert(alap) kajakra szebben mentek a játékok mint a 3.valahanyassal
"egyszer megoldotta a win7 telepítés és utánna már az sem nem"
tény utánna meg halt a szeretett gainwardom :/
remeljük neked nem
Hát ugye Win újrarakásnál a gyári drivert telepíti fel.
Azzal is akadtak. Remélem nem szoftveres gond lesz,mert arra nincs garanciám :S :)
hát igen ne legyen az.
vagy ha újra telepíted ne használj netet addig míg nem telepíted fel a win-t és a drivereket.
de hát nem tudom sajnos olyan mint a lottó akár mi nyűgje lehet
Mindenesetre koszi a segitsegedet,elvittem szerelohoz. Azt mondta a memoriat is megnezi.
majd irok,ha van fejlemeny. ★
hát imádkozz ne a memóriája adja fel.
nagyon szivesen máskor is.
Hali! gondoltam hogy ilyesmit fognak csinálni!
gondolom nem is változott semmi sem?!
Bizony,semmi nem változott. Pedi magyaráztam neki,hogy én már azt csináltam. pénzt ugyan nem kért,de a semmire ne is kérjen.
Akkor most mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!