Mit bővítsek/cseréljek a lenti konfigba ha titanfallal szeretnék játszani medium grafon élvezhetően? 35-40 fps
Figyelt kérdés
Processzor:amd athlon x3 450 3,2 ghz
Vga:nvidia geforce gt 620
Ram:4gb
Alaplap: asrock n68-s3-ucc
Mit cseréljek,ha tudtok ajánljatok is :)
Kb 20-25k értékben gondolkodom
#Hardver-titanfall-fps
2014. jún. 30. 22:17
2/65 Stark2000 válasza:
20-25k-ból mediumon te nem fogsz játszani. És ezt nem éri meg fejleszteni.
3/65 anonim válasza:
Vegyél egy komolyabb vgat! + 4gb ramot
4/65 A kérdező kommentje:
A minimális gépigény minimum 4 gb ram, az elvileg jó lenne
De én mondjuk + 2gb-ra gondoltam, mert 4 felesleges
Amugy miért nem éri meg fejleszteni?
2014. jún. 30. 22:33
5/65 Stark2000 válasza:
Régi... Ez pár év múlva megint csak rosszabb lesz. Most egy vga cserével és némi ram vételével megúszod, meg esetleg processzor húzással, de az alaplapodba nem lehet nagyon erősebb processzort rakni.
7/65 A kérdező kommentje:
Ezek a legolcsóbbak amivel lehet titanfallozni?
2014. júl. 1. 08:20
8/65 anonim válasza:
Az r7 250 az kell! Vegyèl még 4gb ugyan olyan ramot ami van a gépedbe! Akkor egy darabig elleszel
9/65 A kérdező kommentje:
mind a kettőt nem fogok venni!
Max az egyiket
Láttam videót pont ezzel a vga-val, csak 8 gb ram volt neki, és hibátlanul ment!
ha vennék 4 gb-ramot akkor jól menne, lowon?
2014. júl. 1. 10:24
10/65 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz ha videókártyát veszel! ddr5-ös kell abba a gépbe! Ha nincs elég pènzed, szerezz be egy 7770-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!