Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy-két kérdés notebookkal...

Egy-két kérdés notebookkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nos HP notebookkal kapcsolatban :

Mi a különbség az sima és az Energy Star notebookok között úgy értem a driverek letöltésénél pl: hp 250 g2 és hp 250 g2 energy star, honnan tudjam hogy nekem milyen van vagy amit vennék milyen? sima e vagy energy star, illetve mit jelent ez az energy star jelző és miért kellenek neki más driverek?

2014. jún. 30. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Általában azt a termék leírásánál jelölik és a notebookon is van egy matrica. Szerintem nem befolyásolja a driverek letöltését. A gyártó honlapján elérhetők. Volt energy-s notebookom és nem volt vele semmi gondom. Nem egy izomgépek...

[link]

2014. jún. 30. 20:36
 2/12 A kérdező kommentje:

de ezt pl ha webshopban veszem akkor ezt jelölik valahol leírásban?

én ezt néztem h kb majd ezt szeretném:

[link]

ez szted az?

2014. jún. 30. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem minden webshop írja oda. Úgy néz ki, hogy az. Másik oldalon írják: [link]
2014. jún. 30. 21:20
 4/12 A kérdező kommentje:
szóval akkor ez az? azaz keveset eszik és sokáig bírja az aksi?
2014. jún. 30. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen, ez az, és keveset fogyaszt. Hogy az aksija meddig bírja, az az aksitól és a használattól is függ, de 2-3 óránál többre nem hiszem, hogy képes, de ki tudja...
2014. jún. 30. 21:44
 6/12 A kérdező kommentje:

a másik, képeken néztem és nincs csak egy jack aljzat rajta, és viszont a hp oldalán ezt írja hogy:

1 kombinált sztereó mikrofonbemenet/fejhallgató-kimenet

akkor ez azt jelenti hogy ha kell akkor hangszórót köthetek rá, ha kell akkor mikrofont? és ezt 1 portba... vagy hogy van ez?

2014. jún. 30. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, 1 kombinált jack csati van ugyanúgy mint a telefonokon. Bedughatsz hangszórót is és egy ilyen elosztóval [link] mikis fülest is skype-hoz, TS-hez.
2014. jún. 30. 21:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Van nekem telefonhoz egy 3,5"-ös jack dugós headsetem de a mostani gépemmel csak fülhallgatóként tudom használni, akkor ezzel tudom majd használni rendesen mint a telefonnal?
2014. júl. 2. 15:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, szinte biztos.
2014. júl. 2. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Elvileg az elosztó nélkül is működnie kell a mikrofonnak is. Skype-on nézd meg , hívd fel az Echot.
2014. júl. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!