Egy-két kérdés notebookkal kapcsolatban?
Nos HP notebookkal kapcsolatban :
Mi a különbség az sima és az Energy Star notebookok között úgy értem a driverek letöltésénél pl: hp 250 g2 és hp 250 g2 energy star, honnan tudjam hogy nekem milyen van vagy amit vennék milyen? sima e vagy energy star, illetve mit jelent ez az energy star jelző és miért kellenek neki más driverek?
Általában azt a termék leírásánál jelölik és a notebookon is van egy matrica. Szerintem nem befolyásolja a driverek letöltését. A gyártó honlapján elérhetők. Volt energy-s notebookom és nem volt vele semmi gondom. Nem egy izomgépek...
de ezt pl ha webshopban veszem akkor ezt jelölik valahol leírásban?
én ezt néztem h kb majd ezt szeretném:
ez szted az?
a másik, képeken néztem és nincs csak egy jack aljzat rajta, és viszont a hp oldalán ezt írja hogy:
1 kombinált sztereó mikrofonbemenet/fejhallgató-kimenet
akkor ez azt jelenti hogy ha kell akkor hangszórót köthetek rá, ha kell akkor mikrofont? és ezt 1 portba... vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!