Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények az Xperia SP-ről?

Vélemények az Xperia SP-ről?

Figyelt kérdés

mit gondoltok a fentiekben említett telefonról? haveromnak az van, azt először magasztalta, most meg mondja, hogy legrosszabb döntése volt, folyamatosan frissítget magától, meg fagy a teló, pedig jó kis telefonnak néz ki..

nos, vélemények? :)

2014. jún. 30. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem forditva volt. Elosszor nagyon idegesitett a billentyűzete, most miutan megszoktam mar nagyon tetszik.
2014. jún. 30. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ha frissíted 4.3-ra akkor tényleg fos lesz.
2014. jún. 30. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elkerülném a Sony-t. Nekem egy Xperia L-em van és amikor megvettem, nagyon tetszett, de most felettébb idegesítenek a fagyások, hogy még az 1gb ram-ot sem tudja normálisan beosztani, mert mikor megvan nyitva a chrome,youtube egyszerre, folyton újratölti a weboldalakat és a főképernyőre is egyesével pakolja ki az ikonokat. Játékokban nagyon jól teljesít, nem laggol semmi. És a frissítésről meg ne is beszéljünk. 4.1-gyel vettem és 4.2 a legújabb android rá és úgy néz ki nem is adnak ki rá újat. Valószínűleg az SP sem fogja megkapni a 4.4-et. De ha teszel rá CyanogenMod-ot akkor nyugodtan megveheted.
2014. júl. 1. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Eegen, nagyjából egyet értek az utolsó válaszolóval.

Hardveresen általában nagyon jók a Sonyk, de a gyári ROM olyan rossz rájuk, hogy nem éri meg megvenni őket ha nem nyúlsz bele a szoftverbe.

Még a Jelly Bean nem is volt olyan rossz az SPre, de a KitKat frissítést nem rakták össze rendesen, eddig csak panaszt hallottam róla. Ha meg nem frissíted, akkor ott fog lebegni az a Rendszefrissítés emlékeztető végig, mert root nélkül azt se lehet eltüntetni :/

2014. júl. 1. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!