Számítógépház csatlakoztatása az alaplaphoz, melyik kábelt hova kössem be?
Van egy MSI K9N6PGM-F típusú alaplapom, ezt kellene összekötnöm a meglévő gépházzal, mivel portalanítás miatt szétszedtem a gépet. A szétszerelésnél pontosan felírtam, hogy melyik kábel hova csatlakozik, illetve itt meg tudtam nézni a használati utasítást is:
Összekötöttem ahogy eredetileg volt, viszont az a problémám, hogy bekapcsoláskor a gépen lévő két LED közül egyik sem világít, és a monitor is fekete marad. Az alábbi általam készített rajzon látható, hogy melyik kábelt hova kötöttem:
Próbálkoztam a Reset SW kék és fehér kábelének felcserélésével, mivel elméletileg a fehér a negatív, de ez sem oldotta meg a problémát. A kérdésem az lenne, hogy hogyan kéne átkötni a kábeleket, hogy működjön a gép?
hdd ledek power led ek gombok bevannak kötve pin csatikkal ?
vag kábel be van kötve
Közben néztem a manualt a kérdező jól kötötte
a LED ek meg azért nem világítanak mert meg kell cserélni a pólusukat tehát lehúzod és ugyan oda vissza dugod de ellentétessen (A reset sw az akárhogyan van rákötve mindenképp jó így is úgy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!