Alaplap vagy a táp a ludas? Meglehet mondani pontosan h melyikkel van baj?
Figyelt kérdés
Régi asztali számÍtógép.ritkán veszem elő.csak tesztelgetésekre használom.....kb olyan 9-10 éves.eddig ment tökéletesen de most nem indul el.szétszedtem kipucoltam minden de csak nem.ha megnyomom a bekapcsoló gombot elindul,bekapcsol a piros és zöld led,elindul a prociveni de utánna kb 2 másodperc mulva meg áll.a táp egy régi sz@r valami powerlink 350w az alaplap pedig gigabyte ga7n400n.én a tápra tippelek...2014. jún. 29. 17:21
1/5 A kérdező kommentje:
Boccs a helyesírásért:/
2014. jún. 29. 17:29
2/5 anonim válasza:
Én is a tápra tippelnék, de lehet más is.
3/5 Gábor_79 válasza:
Hát, ja. Az a 9-10 év baromi sok egy olyan tápegységnek, de még egy normálisabb is megérzi. Hallottam már olyanról is, hogy az alaplapi gombelem lemerülése okozhat hasonlót. Tudom, hogy akkor csak alapbeállításra kéne a BIOS-nak beállni, aminek nem szabadna befolyásolni ezt, de mégis okozhat furcsa dolgokat.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasnos és kedves válaszokat(ritka már ezen az oldalon).rövidesen veszek egy új tápot :)
2014. jún. 30. 18:58
5/5 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy valami minőségit szerezz be és nem lesz probléma pár évig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!