Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek a játékok kb hogyan,...

Ezek a játékok kb hogyan, milyen részletséggel futnak majd ezen a gépen?

Figyelt kérdés

Intel Core 2 Quad 6600 2,4 ghz

4GB-> 8 lesz lassan

Gtx 560 Ti msi hawk edition 1gb

Chieftech ctg 500 w

Játékok:

Witcher 3

Dragon Age Inqvisiton

Risen 3 Titan Lords

MIddle Earth Shadow Of Mordor

2014. jún. 29. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Először is ha laptopról van szó sehogy ha asztali gépről akkor meg az számít hogy hány magos, de az utóbbiakból merítkezve sztem menni fog, de a risen 3 titan lords-ot nem hiszem . Tehát írd ki kommentbe hogy hány magos és hogy milyen a típusa, de a 8 GB RAM-al én bizakodó lennék a helyedben.
2014. jún. 29. 12:17
 2/8 A kérdező kommentje:
szerintemn meg ha eezkböl nem tudod milyen masina ez akkor szerintem rohadtul nem értesz hozzá amugy 4 magos (quad)
2014. jún. 29. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:
midnent ki irtam ami kell inkább irjone gy hozzá értő
2014. jún. 29. 12:51
 4/8 lustig ***** válasza:

ma már 8gb játékoknál kell, szerintem a videókártyával sem lesz gond, szóval jó asztali géped van.

Szerintem nem nem fullhd-n (ahhoz jobb videókártya kéne, a processzorod viszont jó), de 1366x768an mondjuk el fog futni a játék. De ezek csak tippek, mivel még nem ismeret a gépigény a játékoknál

2014. jún. 29. 12:59
 5/8 lustig ***** válasza:
*ismert
2014. jún. 29. 12:59
 6/8 A kérdező kommentje:
1440x900 monitorom van
2014. jún. 29. 13:23
 7/8 Csori96 ***** válasza:

A Witcher 3, a Dragon Age: Inquisition és a Risen 3: Titan Lords gépigénye nem ismert.

Middle-Earth: Shadow of Mordor gépigénye:

1. [link]

2. [link]

A te konfigurációdat megadva: [link]

Ebből az látszik, hogy még minimumon sem futna el, mert gyenge a processzorod. Az ajánlotthoz pedig a videokártyád sem elég erős. Én arra tippelnék, hogy a Witcher 3 és a Dragon Age: Inquisition gépigénye ennél nagyobb lesz. Tehát azok is kilőve.

2014. jún. 29. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem eldöcögnek majd rajta, bár az biztos, hogy low körülire kell húzni a beállításokat.
2014. jún. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!