Vélemények az AMD R9 280 (nem X) -ről?
Mire akarod használni?
A játék paraméterei alapján válassz kártyát.
Nekem egy asus gtx 770 ketyeg egy I7 4770K procival és 16Gb rammal.
Hangold össze a proci és a vga teljesítményét.
"Nekem egy asus gtx 770 ketyeg egy I7 4770K procival és 16Gb rammal"
Nem értem ez hogy jön a kérdéshez. Pláne, hogy játékra és általános célokra felesleges a 16GB RAM és az i7, de mindenesetre ütős géped van (gondolom komolyabb munkára is használod)! Veled örülünk Mi is! A kérdés az R9 280-ról szól, valószínűleg a játékos teljesítmény illetve az ár/érték arány izgatja a kérdezőt.
Természetesen azért számít a körítés is, de reméljük, hogy aki ilyen kártyát vesz, annak nem Athlon II X2 procija van.
Az R9 280 lényegében egy kissé emelt órajelű HD7950. Nem rossz kártya 60k-ért. A GTX760 valamivel kevesebbet fogyaszt és átlagban picivel lassabb, így legtöbb esetben talán csak a szimpátia dönt a kettő között.
"Nekem egy asus gtx 770 ketyeg egy I7 4770K procival és 16Gb rammal"
Nem értem ez hogy jön a kérdéshez.
A kérdéshez?
Példaként írtam mivel a gép többi adata nem lett közölve.
Amennyiben már adott az összes hardver és választani kell a két vga között amire használni akarom vagy később esetleg bővíteni a játék repertuárt.
Egyszerűbben: Teljesen mindegy melyik kártyát választod.
Az egyik játék jobban fut az amd a másik az nvidia kártyán.
A gép többi adata:
CPU: AMD Fx 6300
VGA: A kérdésben szereplő
Alaplap: ASUS M5A97 R2.0
Táp: Fortron FSP700-50ARN
Ram: Kingston hyperX DDR3 1600Mhz 8GB kit 2x4GB
Megfelel a leírás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!