Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel a laptop...

Miért nem ismeri fel a laptop az egeret?

Figyelt kérdés
A laptopom nem ismeri fel az egeret. Egyszer bedugtam az usb-be és megjelent a kis szövegbuborék hogy eszközök telepítése... Elkezdte telepíteni és azt írta hogy sikertelen! mit csináljak hogy jó legyen? Más egérrel nem próbáltam mert nincsen de azt egér az működik mert asztali géphez is használom.
2014. jún. 28. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Usb kulcsot elfogadja?
2014. jún. 28. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Néz utána: usb kommunikáció és hardware felismerés témakörben

Segítek: google

2014. jún. 28. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
próbálj keresni az egér gyártójának a hivatalos oldalán manuálisan telepíthető drivert
2014. jún. 28. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom az egérnek a pontos nevét csak azt hogy genius de már az is teljesen le van kopva :S
2014. jún. 28. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:

ha laptopon az eszközkezelő se segít a típus megtalálásában, akkor itt keresgélj az egerek között: [link]

vagy vannak különböző általános drivereket tartalmazó packok, amiket innen-onnan torrent oldalról le lehet tölteni

2014. jún. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!