A gépben 4Gb RAM van, de a programok azt írják ki, hogy csak 3Gb használható. Lehet-e mind a négy használható, és ha igen hogyan?
Ide tűnt el:
Feladatkezelő >>> Teljesítmény >>> Erőforrás-figyelő >>> Memória
Általában a Hardverek számára fenntartott helyre bújik el a RAM. Ezért szokták néha azt rebesgetni gép újra rakásnál, hogy gyorsabb lesz a géped. Felesleges illesztőprogramok, stb-k, amik nem kellenek kiürülnek a gépből, így nem foglalja le a memóriát.
Nem tudom, hogy hogyan lehetne szabályozni a hardverek számára fenntartott memóriát, (elméletileg talán nem is lehet) jelenleg nekem is ez a problémám, csak nekem 641MB tűnt el. De elméletileg a gép újrarakása megoldja a problémát. Ha szabad javasolnom, elvileg a 32 bites op rendszer kevesebb RAM-ot eszik mint a 64 bites. Tehát, ha nem létfontosságú a 64 bit, szerintem mellőzd.
Utolsó vagyok!
A sok idiótára, pedig ne hallgass. Ide járnak spekulálni, hogy vajon mi történhetett, fingjuk nincs az egészhez... Még hogy a VGA lefoglalt 1GB-ot, meg tegyél fel 64 bites op rendszert... Minek az istennek 4GB RAM mellé?!
Javasolnám a prohardver fórumot, ha netán nem oldódna meg a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!