Szeretnék egy konfigot, általános felhasználásra, és régebbi játékokra?
alaplap- [link]
processzor- [link]
memória- [link]
a többi megvan azokra nem költök.amúgy most van egy 4magos AMD konfigom csak rengeteget fogyaszt meg az egyszálas alkalmazásokban nem túl erős és ugye én előszeretettel püfölöm órákig a minecraftot és kicsi látótávval a tornyaim szart se érnek, minimapot meg nem akarok már használni de ebbe nem megyek bele nem lényeg
SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5 DUAL-X OC
Display Support 4 x Maximum Display Monitor(s) support with 1 DisplayPort connected
supports up to 3 display monitor(s) without DisplayPort
4 x Maximum Display Monitor(s) support
Output 1 x HDMI (with 3D)
1 x DisplayPort 1.2
1 x Dual-Link DVI-D
1 x Dual-Link DVI-I
GPU 1075 MHz Core Clock
28 nm Chip
896 x Stream Processors
Video Memory 1024 MB Size
128 -bit GDDR5
6400 MHz Effective
Dimension 215(L)x106(W)x35(H) mm Size.
2 x slot
Software Driver CD
Accessory DVI to VGA Adapter
6 PIN to 4 PIN Power Cable
de mivel a minecraft az egyszálas feladat (tudtommal legalábbis) ezért az AMD proci a szűk keresztmetszet tesztelgettem más más graf. beállításokkal és más más látótávval és mindig akkor volt kevés az fps mikor 5-6 nál magasabbra állítottam a chunks-t
"általános felhasználásra, és régebbi játékokra"
-Oda elég a 2 mag bőven. Komolyabb processzort meg később is lehet venni amikor már ki is lesz használva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!