Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nyomtató - Patron visszaállítá...

Nyomtató - Patron visszaállítása, de hogyan? Újra lett töltve, de a gép "nem hiszi el" a Patronos szerint vissza lehet állítani, de hogyan?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy Lexmark S315 nyomtatót. Tele is van minden szín, egy darabig ezt így nyomtatta is, de eljutottunk oda, hogy hiába van szinte tele minden patron a gép kiírja hogy "A nyomtatáshoz ki kell cserélni a fekete tintapatront, némi tinta fog maradni a patronban " A nyomtatós/patronos szerint ez várható volt, és egy gomb kombinációval (vagy egy chipet rendelve az Ebayról) ezt ki lehet játszani. Ez a kombináció érdekel, amitől a gép "elfelejti" a dolgokat, és nem köt bele. Angolul keresgéltem "Cartridge reset" de én németes vagyok. És magyarul kéne :) Tud ebben valaki segíteni? Kérem csak az írjon aki tud, okoskodó hülyék böfögésével úgy sem tudok mit kezdeni. Köszi előre is!

2014. jún. 28. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:

ezt a videót ajánlom:

https://www.youtube.com/watch?v=cQ9PQU8iUYo

bár ez is angol, de a kép a lényeg.

le kell celluxszal ragasztani pár érintkezőt. elvileg működik.

2014. jún. 28. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:

vagy megpróbálhatod ezt is:

[link]

"Visszaállítás" ponttól nézve

2014. jún. 28. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Az első azért más mert más a patron és nem ilyen az érintkezője csak 4 kis kocka van meg pár csík...

A másodikat próbáltuk de nem ment, vagy valamit nem jól csináltunk? Ilyen feliratú gombok egyébként nincsenek is, csak próbáltuk.

Konkréten az S315-re meg nem találtam 150-es patronnal (sem mással)

2014. jún. 28. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Konkrétan ezt a típust énse (sajnos rengeteg típus van). Viszont a "nyomtatóst" megkérdezhetnéd, hátha ő tudja. A chipes dolgot én is ismerem, viszont ahhoz is érteni kell, hogy milyen kell bele. (bár lézereknél szokás ezt)

Tintasugarasnál lehet valahogy alapra vissza lehet állítani.

2014. jún. 28. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Na, most az egyik helyen meg azt írták, hogy ennél a típusnál csak chip cserével oldható meg. :\
2014. jún. 28. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a CHIP csere sem gond, de honnan lehet azt szerezni? EBAY-ről tudom de nincs semmilyen netes fizetési lehetőségem...
2014. jún. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!