Miért nincs hang HDMI kimeneten?
Figyelt kérdés
Tehát újratelepítettem a gépet Win7-el és összekötöttem egy LG LCD TV-vel, kép van de hang nincs. A vezérlőpultnál azt írja a hang beállításoknál hogy nincs telepített hangeszköz. A hangkártya drivere nincs is telepítve, de nem azon keresztül akarom hogy jöjjön a hang. A videókártya Nvidia GT 240. Felraktam a legújabb drivert ebbe már ott van hogy digitális hang kimenet, és fel is ismeri, hogy LG TV de mégse szól. Mit kéne csinálnom, telepítenem hogy legyen hang?2014. jún. 27. 21:32
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy most hülyeséget mondok, de logikus emberek készítették a számítógépeket, megkockáztatom, hogy ez nálam is működik :D
Ha nincs feltelepítve a hangkártya drivere, akkor a videókártya nem fogja helyettesíteni a hangkártyát.
Amíg nincs driver, addig gyakorlatilag olyan, mint ha nem is lenne hangkártyád. És amíg nincs hangkártya, addig nincs hang, és amíg nincs hang, addig nincs, amit a videókártya HDMI-n tud továbbítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!