Új RAM probléma?
Eddig 2x1-es DDR2-es 333mhz-es kit volt az alaplapomban. Az eggyik elromlott, és vettem egy 1x2 Gb-os 800mhz-es RAM-ot.
Csak ezt a 800mhz-es ramot szeretném használni,de a gép bekapcsoláskor nem sípol a megszokott módon, a legelső alakalommal amikor az új rammal indítottam, akkor az intel logó után a képernyő felső 1/10-ed része fehér volt és lefagyott a logónál. Amikor újraindítottam akkor már a megszokott csipogás volt hallható, de a logó után csak fekete képernyő volt. Indításnál mikor az F1-et nyomom 1 hosszú folyamatos sípolást ad ki. tudom hogy azt jelenti hogy nem jó a RAM. Lehet hogy csak a bioszban kell valamit átállítani, vagy nem jó az alaplapnak 333mhz után a 800?
Alaplapom egyébként msi ms-7366 ami 4gb-ot támogat. processzor: intel core 2 duo e6750 azt hiszem ez is támogatja a 800mhz-es ramot. Ha szükséges még valami adat majd megadom. Tud valaki segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!