Kékhalálom volt már többször. Valaki segít?
Na szóval az a helyzet hogy kaptam is rá választ hogy mi a baja de segítséget már nem...
Ezt a jelenséget a wireless meghajtó programod által telepített és a Windows által használt athr.sys működése okozza. Töröld le a drivert és tegyél fel egy másikat. (Ha a legújabb volt feltéve akkor egy régebbit, ellenben újabbat) Most mit kéne csinálnom és hol?
EZ A MEGOLDÁS:
Ezt a jelenséget a wireless meghajtó programod által telepített és a Windows által használt athr.sys működése okozza. Töröld le a drivert és tegyél fel egy másikat. (Ha a legújabb volt feltéve akkor egy régebbit, ellenben újabbat)
"Most mit kéne csinálnom és hol?"
Vezérlőpult -> Programok, majd itt megkeresed a listán az Atheros wifi (wlan) drivert, és eltávolítod. Figyelem, utána nem lesz wifi!
Ezután érdemes a netről valami frissebb és stabilabb verziót keresni, majd az felrakni.
Gugliban keress rá a vezetéknélküli eszközöd driver-jeire.
Pl mivel ne mtudom, mi azon hardver eszközöd márkája, tipusa, így rékerestem az athr.sys és drive kulcsszavakkal:
Az első találat pl kiadta ezt a verziót:
9.2.0.427
mégpedig itt:
Na most... töröld le az athr.sys-t, de előtte készíts róla biztonsági mentést, semleges helyre (NE rendszerkönyvtárba). Ahonnan letörölted (elmozgattad), oda rakd fel a 2. linkbeli verziót.
Majd reboot. (Rendszerujraindit.)
Próba - szerencse. Ha nem vált be, keress egy másik verziót.
Gyorsabban halasz, ha a gugliba nem, vagy ne mcsak az athr.sys -t rakod be, hanem a vezetéknélk.eszközöd márkáját+tipusát. Nem használtam még vezetéknélkulit (amúgy is linux-os vagyok, a win-t csak alap szinten haszálom), de feltételezem, h a wifi routered márkáját+tipusát kell megnézned, ha az van neked, vagy ha tábla pc-ről van szó, akkor azét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!