Szerintetek jó ez a konfig vélemény?
Figyelt kérdés
processzor: [link]
videókártya:
alaplap:
ram:
vagy ez
esetleg ez
tápegység:
SSD:
Ramot még nem tudom eldöntenixD abban szeretném kifejezetten a segítségeteket
2014. jún. 27. 15:23
2/22 A kérdező kommentje:
Ööö ,s miért nemxD
2014. jún. 27. 15:31
3/22 A kérdező kommentje:
i7 SSD + 4GB -os a videókártya na meg 8GB ram
4/22 A kérdező kommentje:
szerintem ez egy jó kis Gamer gép
5/22 anonim válasza:
VGA gyenge ahhoz a procihoz. i7 felesleges ha csak játékra akarod használni. a ramot kitbe kéne venni.
6/22 A kérdező kommentje:
ez a videókártya kevéééééééééééééééééés xD hát 4 Gigás 256bites és DDR5 ös ráadásul a mikroarchitektúra se egy utolsó ennél szerintem csak a Maxwell lesz jobb
2014. jún. 27. 15:34
7/22 A kérdező kommentje:
i7 meg azért kell mert nem akarok minden évben gép fejlesztést na meg ez még is csak egy i7 lene mivel dicsekedni
2014. jún. 27. 15:35
8/22 anonim válasza:
Ramnak a HyperX predatort. Amúgy jó ez így ahogy van, ha a játék mellett a számítási teljesítmény is lényeges.
9/22 A kérdező kommentje:
hát az mert szoktam renderelni is
2014. jún. 27. 15:38
10/22 anonim válasza:
Áruld már el nekem légyszives hogy mióta a VRAM és annak adatbusza határozza meg egy VGA teljesítményét?
Hát nem,gyenge hozzá az a kártya.
Minek az i7 játékra?
Miért nem inkább egy combosabb VGA-ra költöd az i5 és az i7 közti difit?
1600MHz feletti RAM-nak sincs értelme,mert nem IGP-t használsz.
Lap lehetne Z97 inkább.
Tápra is hülyeség annyit költeni.
Mennyid van ezekre a hardverekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!