Egy i5 4670k-hoz keresek megfelelő alaplapot, z97 vagy z87?
Figyelt kérdés
Mindenképp Asusban gondolkodom,megbízható lapokat gyárt, csak azt nem tudom eldönteni hogy z87 vagy z97 ? Játékra építek gépet, nem vagyok megszállott tuningoló, max picit húznék a dolgokon ha oda kerül a sor. Milyen lapot ajánlanátok, melyik típust, azon belül konkrét alaplapot?2014. jún. 27. 14:59
2/7 anonim válasza:
Jah bocsi, ha Asusban gondolkodsz, Z97-es legyen. De ajánlom figyelmedbe az MSIket.
3/7 Stark2000 válasza:
Z97 legyen mindenképp, fejleszthetőbb lesz később! És jól mondja, MSI-nek jobb tuning lapjai vannak (véleményem szerint).
4/7 A kérdező kommentje:
és a z97 esek közül melyik az a lap (40k körül) aminek egy kis proci/kártya tuning meg se kottyan ? és jó lehet pár évre?
2014. jún. 27. 15:06
5/7 anonim válasza:
A fent irt MSI szerintem megfelelne neked.
6/7 A kérdező kommentje:
MSI-t nem ismerem annyira, sose volt semmi MSI termékem, persze nyilván nem jelenti azt hogy nem jók. Átgondolom még :) de Z97-es lapból még esetleg jöhetnek ötletek
2014. jún. 27. 15:44
7/7 anonim válasza:
Z97-K, ha Asust akarsz. Vagy Z97-A, ha 40-ig is felmennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!