Nem elégséges hardver jelei?
A kérdésem az lenne, hogy például egy játéknál mik a jelei annak, hogy ha a számítógép valamelyik összetevője nem megfelelő.
Például ha akadozik egy autós játéknál a kép akkor az minek hibája, vagy ha egy online játéknál (nevezetesen TERA) az emberek nem töltödnek be azonnal hanem csak a körvonalai látszanak belül meg "tervrajznak néznek ki" (xd) akkor az hardver vagy internetes probléma.
A válaszokat előre is köszönöm!
Általában a videokártya és/vagy a processzor kevés ilyenkor. Esetleg egy 4->8 GB ram bővítés az, amit meg lehet próbálni. Bár inkább a videokártya. Tehát a sorrend:
videokártya > processzor > ram
Persze szerintem ha az internet nagyon lassú, akkor is lehet ilyesmi jelenséget tapasztalni, de az nagyon extrém eset...
A netem 10 MB-s, a videokarim 1 gb-s.
Akkor az első kérdésem megvan de akkor a tera pl mi miatt lehet mert végülis nem olyan rossz a netem meg a videokarim is elvisz jobb játékokat is.
A típusát, általában minél nagyobb a száma annál jobb.
Pl:
AMD-nél:
7750-nél jobb a 7770
Nvidiánál:
640-nél jobb a 650
Általában az első szám egy "évjáratot" jelöl. Szóval azon belül érdemes így összehasonlítani.
De ha tudsz mondani egy típust esetleg, akkor talán tud valaki véleményt mondani róla.
Egyébként én a notebookomon tapasztaltam ilyet (később jelennek meg a karakterek ruhái), abban egy Nvidia GT 740M van. Tehát az elég középkategóriás... Ha lejjebb venném a grafikát, akkor nem lenne szerintem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!