PC-hez milyen olcsó gamepad-ot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Autós játékokhoz kellene, úgyhogy olyasmi kellene mint az Xbox360 vezérlője. Lehessen finoman adagolni a gázt-féket és a kormánymozdulatokat. Az a baj hogy egy vezetékes x360 kontroller majd 8 ezer forint.. ennél olcsóbb kellene, mert úgyis gyűjtök kormányra, de addig is jó lenne valami joy hogy tudjak játszani.
Létezik ilyen az alacsonyabb árkategóriában?
Egy wireless receiver is 5-6 ezer forint.. akkor meg már inkább megérné egy kicsivel drágábban egy másik, vezetékes joy..
2014. jún. 26. 14:14
1/2 anonim válasza:
Az Xbox 360 kontroller megéri az árát. Én is azt használok. Úgy vagyok vele, hogy vagy olyat, vagy semmit. Nem csak autós játékokhoz lesz az jó. Én majdnem mindent azzal játszok.
2/2 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy az jó. Van xboxom is, szemezek is vele hogy pc-re is legyen x360 kontrollerem... de akkor is drága. Ezért szeretnék valamit ami olyan csak nem annyira minőségi cucc. És mondjuk feleannyiba kerül. Egyébként pc-n autós játékokhoz tudom csak elképzelni és fifához. Eszembe nem jutna kontrollerrel pl COD-ozni ha ott a bill+egér. Úgyhogy várok javaslatokat, hogy ki milyen gamepadot használ/ajánl :)
2014. jún. 26. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!