Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri most,2014 nyarán új...

Jokyer kérdése:

Megéri most,2014 nyarán új gépet venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most szeretnék egy teljesen új gépet venni(kivétel a winchester), és nem tudom, hogy ez megéri-e. A gép ára mindenestől kb. 230000 Ft lenne. A gépet legesleginkább játékra használnám. A gépbe egyébként egy i5-4440, R9 280X lenne megtalálható. Az a kérdésem, hogy ez MOST megérné? Itt vagyunk a DDR4 kezdetén, jövőre jön a DX12, és nem tudjuk milyen árban lesznek a RAM-ok, ezeket támogató VGA-k, és, hogy a mostani VGA-k támogatják-e majd a DX12-t. Alaplapom egy 97-es chipset-ű lenne, ami elvileg támogatni fogja az 5. generációs Intel processzorokat. Tehát a kérdésem: ez így, ennyiért, most, játékra megérné? Üdv!

2014. jún. 26. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért? Mikor fog leállni a fejlődés?
2014. jún. 26. 13:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, kifelejtettem, hogy a nextgen konzolok miatt megindult egy komolyabb fejlődés, és így, ennek tükrében megérné-e?
2014. jún. 26. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a next gen konzolos portok optimalizáltak lesznek dumát, még a Mantle miatt sem fog eget rengető lenni. Amíg az Nvidia nem fogja támogatni, addig nem hiszem, hogy túl sok értelme lenne. ddr4 drága lesz és nem lesz érdemben gyorsabb, mint a ddr3, hogy megérje a felárat. 2x4gb 1600 mhz, cl9 játékra bőven elég. Ha te várni akarsz, hát várj, ez a te döntésed, én most vennék gépet a helyedben.
2014. jún. 26. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!