Túl erős a számitógépem?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy a gépem a bf4-et full grafikán szaggatás nélkül viszi de a lol laggol...
ha lejjebb teszem a lol grafikáját mégjobban laggol
2014. jún. 26. 12:35
2/10 anonim válasza:
Más van a háttérben. Több mint valószínű, hogy van olyan hiba valahol, amit miatt a LOL megdöglik, de a BF4 nem használja, így ott nem fordul ilyesmi előtt.
Szerintem szoftwares baj van, nem hardwares.
3/10 A kérdező kommentje:
többször újratelepitettem a windowsot
2014. jún. 26. 12:52
5/10 A kérdező kommentje:
amd fx 8350
sapphire r9 270x
asus m5a97 evo r2.0
2x4gb kingston hyperx 1600 mhz
2014. jún. 26. 13:15
6/10 anonim válasza:
Egy FX-8350-hez egy R9 270X ?
Szerintem ott egy kis CPU limit lépett fel :/
Ekkora processzorhoz legalább egy R9 280X dukálna :)
7/10 A kérdező kommentje:
nem volt több pénz de gondolom nem ezért laggol a lol
2014. jún. 26. 14:20
8/10 anonim válasza:
Tény hogy CPU limit van, de ez egyáltalán nem magyarázza meg, hogy miért szaggat a league of legends. Ennek a konfignak simán bírnia kéne.
9/10 A kérdező kommentje:
am egy érdekesség ha a háttérben fut a thief javul a dolog :DDD
2014. jún. 26. 14:24
10/10 anonim válasza:
Ez esetben van egy ötletem, habár nem biztos hogy működni fog. Játék közben hozd elő a feladatkezelőt, majd ugorj a folyamatok lapra. Ott jobbklikk a lol.exe-re, prioritás beállítása->magas. Ha ez nem jön be akkor affinitás -> csak 2 vagy 4 processzormagot piplj be, pl 0-2, vagy 0-2-4-6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!