Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asrock FM2A75 pro4+ alaplapot,...

Asrock FM2A75 pro4+ alaplapot, Miért nem működik 4 Rammal, és miért nem tudom használni az USBket?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy Asrock FM2A75 pro4 + lapot. (Hozzá Amd A8-6600K,4X2Gb Ram 1600, Win 7 64Bit) Több gondom is van vele: 1. Ha bele rakom mind a 4 Ramot akkor rövid időn belül kapok egy kék halált memória hiba miatt. Kompatibilitási listából néztem ki a Ramot, így azzal nem lehet gond. Fekvenciát autón (13333-ra állította) és beállított 1600-on is kipróbáltam.2. A billentyűn és az egerén kívül semmilyenen USB eszközt nem fogad el. Az eszközkezelőben minden usb vezérlőt lát és hibátlannak ír. Amint belerakok egy pendrivet, ismeretlen eszközként jelöli meg. Ha frissíteni akarom, akár netről akár gépről azt írja: "A Windows talált illesztő programot az eszközhöz, de a telepítése során hiba történt. Usb gyökérhub. A hozzáférés megtagadva. Probáltam: cmos celanert, uefi bios beállításon változtatni.

2014. jún. 26. 10:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!