Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy jó asztali számítógépet...

Egy jó asztali számítógépet ki lehet hozni 200. 000 forintból? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem nagyon értek a számítógépekhez, nekem az a lényeg, hogy ahogy megveszem és beindítom egyből működjön. Először Mac-et akartam venni, mert az pont ilyen, de nekem túl drága.

Maradtak a Windowsos gépek, de azokból úgy tudom, hogy az előre összerakottak hulladékok. Tudnátok nekem konfigurációkat írni (lehetőleg úgy hogy ne nekem kelljen összerakni, hanem a boltban ezt megcsinálják, szóval légyszi írjátok le a helyet, ahol meg tudnám venni) amik a következőre kellenének:

-jobb játékok futtatása, nem feltétlen max grafikán, pl: Watch Dogs, GTA V, NFS Rivals, FIFA 15, stb.

-netezés minden akadozás nélkül

-film nézés online minimum 720p-ben

-több alkalmazás egyidejű futtatása

És ha ez lehet, akkor ezek teljesüljenek:

-az árban legyen benne a Windows 8.1 és office (az office nem létszükséglet, de jó ha van)

-Intel processzor, minimum 4. generációs i5

-minimum 8Gb RAM

-monitor, egér, billentyűzet nem kell

-minden alkatrész (ventilátorok, stb.) legyen benne

2014. jún. 25. 22:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha bele rakom az i5-t nem futja normális vga-ra. Így sokkal jobban jár.
2014. jún. 26. 00:02
 12/24 anonim ***** válasza:
Nálam is, sokkal jobban jár, i5-tel, a win helyett.
2014. jún. 26. 00:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Látom még mindig nem érted, hogy a kérdező nem igazán ért ehhez és valószínűleg problémás lenne neki beszerezni egy crackes win8-at és fel tenni. Arról nem is beszélve hogy odd-t nem tettünk a configba.

Így legalább amikor meg kapja a gépet rögtön tudja használni.

Nem véletlen fogalmazott így:

" Nem nagyon értek a számítógépekhez, nekem az a lényeg, hogy ahogy megveszem és beindítom egyből működjön. "

2014. jún. 26. 00:11
 14/24 anonim ***** válasza:
Oké, igazad van. Csak isten tudja, mikor lesz neki pénze fejlesztésze. Egy odd meg tényleg nem ártana.
2014. jún. 26. 00:14
 15/24 anonim ***** válasza:

Jelenleg ez a config az összes játékot viszi. És ha fejlesztésre is kerülne a sor olcsóbban kijön egy i5 4440-el mint egy erőseb vga-val. Hiszen amint mondtam ha berakom most az i5-t gyenge vga-ra maradt volna pénz.

Ha a kérdezőnek kell odd és még bele tudja szorítani az összegbe akkor itt van:

[link]

2014. jún. 26. 00:22
 16/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Szerintem is az 1. konfiggal jársz a legjobban (a vita ami itt megy az a vicc, mert ez nem kérdés), aztán biztos van egy ismerősöd aki feltud dobni egy windowst (infó tanár, IT-s kolléga a melóhelyen stb). Tehát szeritem is úgy jársz a legjobban ha megveszed az elsőt és megkérsz valakit hogy segítsen aztán veszel neki egy sört meg egy pizzát és csókolom.
2014. jún. 26. 00:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerinted ha ez megoldható lenne bele írta volna a kérdésbe hogy rakjanak neki op rendszert illetve office-t (igaz itt ki tért rá hogy nem baj ha nincs benne)? Illetve az is elképzelhető hogy a kérdező nem támogatja a tört szoftvereket.
2014. jún. 26. 00:46
 18/24 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy DVD iro. A #14-hez hozzászólva, lehet hogy most akar rá sok pénzt kiadni, hogy évekig ne kelljen fejleszteni. A Pentiumod, lehet hogy most megállja a helyét, de szerintem jóval előbb fog elavulni, mint az i5. Főleg, hpgy az új konzolok miatt, a több szálat fogják kihasználni, mit fog ott érni az a 2.

2014. jún. 26. 10:05
 19/24 anonim ***** válasza:

Tudom hogy előbb el fog avulni de más hogy nem tudtam megoldani. Hiszen vagy a processzoron spórolok vagy a videó kártyán.

Ha a win8-at nem kéri simán bele pakolom az i5-t.

De addig is el lesz a pentiummal, amíg nem fejleszt.

Egyébként majd a kérdező el dönti melyik configra van szüksége. Mindkettőnké jó.

2014. jún. 26. 10:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Igen, majd ő eldönti.
2014. jún. 26. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!