Miért nem tudom telepíteni a videokártya driver-ét?
Figyelt kérdés
A minap vettem egy Sapphire radeon r7 260x 2gb ddr5 videokártyát.(boltból, újat.) Ha a hozzáadott telepítő cd-vel feltelepítem a drivert, kiirja hogy grat minden jó, indítsam ujra a gépet. A telepítési naplóban vagy mi a halálban is azt irja hogy minden tökéletesen feltelepült, de ha újraindítom a gépet akkor meg kiirja, hogy nem sikerült rendesen feltelepíteni a drivert, a kártya nem fog rendesen működni. Netről letöltött legfrissebb driverrel is ugyan ezt csinálja. Valami ötlet esetleg?2014. jún. 25. 15:45
1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy windows 7 sp1 ultimate oprendszerem van, nemsokára ráhúzok egy xp-t és egy sp3-mas win7-et is, és megnézem hogy úgy feltudom-e telepíteni a drivert.
2014. jún. 25. 15:49
2/3 anonim válasza:
Szerintem az SP3-as win7-ért még Nobel-díjat is fogsz kapni...
3/3 A kérdező kommentje:
jó kicsit elnéztem a dolgot, az a lényeg hogy legfrissebb win7-et rako majd fel.
2014. jún. 25. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!