E8400-Q9300 Mire éri meg továbbfejleszteni a gta 5-höz!?
E5200 van a gépemben! Szeretnék fejleszteni a procin egy kicsit! :) A gép most is bőven elég nekem mert nagy rész csak netezek ! :) meg néha videót vágok! :)
E8400-ra gondoltam fejlesztésban vagy egy 4 magos Core2QUAD cpu-ra! Q9300-ra !
Melyiket éri meg jobban meg venni?
Régóta nem fejlesztetem gépet szóval úgy látszik ez is eljött! Még mielőtt jönnének a válaszok hogy vegyek új alaplapot, új procit, COREi5 meg stb! Én nem szeretnék ekkora tételben gépre költenI! :)
Hardverapron nézztem körül! 15E-be megkaphatom a Q9300-at!
E8400-at meg 7500FT-ba árulják! De úgy gondolom a mai dolgok már árulnek a 4 magos procinak! Szóval mégis csak 4 mag mellet döntenék! Az E5200 meg lassan kevés lesz a dolgokhoz ! :S Gta 5 is örülne szerintem a Q9300-nak ! :)
Igen gondoltam rá! De szeretném olcson meguszni a fejlesztést! Amugy se érek rá mindig gépezni! Lassan autót akkarok venni! Inkább arra gyűjtök! Procit azért veszem hogy legyen már egy kicsit jobb a gépem! :)
Meg Sony vegasal is gyorsabb lesz a konvertálás ! :)
msi g41m-p26 Ez az alaplapom!
jelenleg GT 440 kártyám van! 1280X1024 felbontású monitorom van és azon a felbontáson játszok!
A GT 440 is ídővel cserélve lesz GTX 650/HD 7770 szintű kártyára ! :)
Igen augusztusba azt vettem bele ! :D 2014 augusztusába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!