Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vajon tönkrement a monitor...

Vajon tönkrement a monitor vagy csak ideiglenes?

Figyelt kérdés

Van egy 19" os Samsung monitorunk.

Ez tesóm szobájában van, tudni kell, hogy télen az egy hideg szoba és a monitor közel van az ablakhoz így eléggé lehűl.

A régi kis 17" monitornál sokszor volt hogy nem adott képet, ilyenkor széthúzgáltuk és újra összedugva működött.

Most ez a Samsung monitor sem ad képet, áramot kap mivel a bekapcsolás gomb alatti led világít, próbáltam hogy a kábeleket kihúzom és visszadugom de nem segített.

Lehetséges hogy tönkrement, vagy várjak pár napot (áttettem egy szobába ami jól van szigetelve így elég meleg) hátha jó lesz?

2010. jan. 4. 19:13
 1/5 A kérdező kommentje:

Elnézést, a Samsung monitor csak 17", elírtam

a monitor típusa egyébként: Samsung 740N

2010. jan. 4. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínű megártott neki a sok hideg,nincs kizárva hogy végleg beadta a kulcsot.
2010. jan. 4. 19:53
 3/5 anonim válasza:
más monitoral probáltad?Esetleg a videokártya a sza*.
2010. jan. 10. 02:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Minden monitorunk működik ezen kívül a gépen.
2010. jan. 10. 10:36
 5/5 ceri ***** válasza:

Lehet, hogy a hideg alkatrészekre lecsapódott a pára, ami bekap-kor zárlatot okozott. De lehet, hogy eleresztett valami forrasztás.

Szerelő.

2010. jan. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!