Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kell nézni egy VGA kártya...

Mit kell nézni egy VGA kártya vásárlásánál?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet, de nem tudom, hogy milyen tulajdonságokat kell nézni? Annyit tudok, hogy van olyan, hogy 512MB vagy 1GB megy ilyenek, de mást nem. MIt kell nézni? 10-12 ezer forintért milyen a legjobb, amit meg tudok venni, akár használtan is, de inkább újat?
2014. jún. 25. 12:15
 1/7 Misi0023 ***** válasza:
Elég sok a tényező amit figyelembe kell venni, én pl kinézek egy kártyát és a youtube-on megnézem, hogy egy adott játék hogy megy rajta. Ha van adott játék vagy program amire kell ott le van irva a minimum konfiguráció. Ahhoz is tudsz viszonyitani.
2014. jún. 25. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdésben írtam, a GTA 4 lenne az a szint, amit szeretnék elérni. Beírtam az nvidia GT 210 videókártyát, ami egy gigás és az volt a válasz, hogy nem jó, pedig néztem gépigényét, ahol ajánlottnak nvidia 512 MB van megadva, ezért nem értem, hogy akkor mit kell nézni.
2014. jún. 25. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
A vram számít a legkevésbé. A gt 210 szimplán csak gyenge kártya. Használtan 15-ért hd 7750.
2014. jún. 25. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:

A legminimum kártya egy r7 240nek a DDR5!!!!! veziója

[link]

2014. jún. 25. 12:37
 5/7 halalfalo ***** válasza:

Több dolgot.

1. - Memóriatipus: ma már DDR5-ös videókártyát kell venni.

2. - Sávszélesség:

1 GB-os videókártyához 128 bit

2 GB-os videókártyához 196-256 bit

3 GB-os videókártyához 384 bit

3. A memória mérete alapján nem szabad az erősséget nézni a. A GT210 egy 5 éves kártya, és akkor is a legeslegaljának számított. Annyira nevetségesen gyenge, hogy semmi értelme megvenni. A GTA 4 az egyik legrosszabbul portolt játék, nem fog menni rajta. Ha fog, akkor is minimumon, legkisebb felbontáson, mindent levéve 15 FPS-sel.

Játékra jelenleg az értelmes kártya a HD 7770 / R7 250X, de ezek 25 ezer Ft körül vannak.

Szerintem mindenképpen használtat keress, ha kicsi a keret.

2014. jún. 25. 12:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy döntöttem, hogy ez nekem nagyon drága, eddig ha megvoltam játékok nélkül, akkor ezután is megleszek. Nem sokat játszanék, csak néha munka után egy kicsit, de így inkább passzolok.

2014. jún. 25. 12:55
 7/7 Misi0023 ***** válasza:
Az előző topikodban emlitettél olyat is, hogy procit is cserélnél és hogy össz 25-30 ezret szánnál rá. Ott irtam, hogy egy integrált vga-s amd proci is jó választás lenne. Egyben benne van minden. Egész jó a vga-ja, sőt még a gta4 is megy vele.
2014. jún. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!