Hunorr kérdése:
Asrock H97 PRO4 Alaplapon van internetcsatlakozó?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá és új gépembe ilyen alaplapot ajánlottak, az lenne a kérdésem hogy van rajta internetcsatlakozó? És 5.1et is hozzátudok majd csatlakoztatni? Meg a billentyűzet, egér hová kerül majd? Köszi a segítséget!
Hülye vagyok hozzá....
2014. jún. 25. 11:23
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. jún. 25. 11:28
3/4 Misi0023 válasza:
Van lan port (internet) rajta, 7.1-et is támogat a hangkártyája, a billentyűzet meg egér pedig vagy usb-vel vagy a hagyományosabb ps2-es (kör alakú) csatlakozóval megy bele. A ps2-es ből csak 1 db van rajta, egér vagy billentyűzet is mehet bele (a képen az a lila/zöld csatlakozó a baloldalon)
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, szóval az egérnek vagy billentyűzetnek az egyiknek USB-snek kell lennie. De nekem csak 5.1-em van.
2014. jún. 25. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!