, , gyenge Gamer" laptop 120k ft ért, avagy ez a vas milyen?
Processzor: AMD A8-4500M (4*1900)
Memória: 8192 (DDR3) MB
Videokártya: 2 GB AMD Radeon HD 8570M
Optikai meghajtó: DVDRW SM
Merevlemez: 500 GB
Tudom az a amd proci nagyon gusztustalan de ha akarok 1 jobb procit akkor vagy még ennél is gyengébb videó kártya vagy kevesebb ram.(Nincs sok pénz rá)
Ez 120k ft 1 év garancia.
Ezen a gépen még 2-3 évig lowon-médiumon eltudnék játszani?
Tudtok ti is hasonló laptopokat?
HA tudtok árral-oldalal írjatok!
Thx!:D
"Ezen a gépen még 2-3 évig lowon-médiumon eltudnék játszani?"
Attól függ, mivel szeretnél játszani...
Egyrészt azzal, ami most elindul rajta, 2-3 év múlva is el fog...
Másrészt pl. egy Watch Dogs már most sem indulna el szerintem...
Tudom ilyen áron vehetnék egy 2* ilyen jó gépet viszont egy laptop sokkal kényelmesebb hordozni meg minden és játékok terén sincsenek nagy igényeim(igazad van 1 watch dogs nem futna el csak hogyha processzor lehetne bővíteni)
Tényleg ha már itt vagyok ebbe a masinába processzor lehet bővíteni amd-a sorozat ez azthiszem.
Hogyha a processzor kicserélném egy ilyenre?:
AMD A-Series A10-5750M (4*2500)
Ezzel jobb lenne?
"Az üzenet témája: Ennyit rólad
Az üzenet szövege: http://www.youtube.com/watch?v=0y2G6KLy29M
A gyereknek fraps nélkül a legkisebb fps-e 12 és médiumon tolja akkor lowon ez mennyivel jobb lenne?:D"
Tehát találtál egy videót, amit ÁLLÍTÓLAG a srác egy HASONLÓ notebookon vett fel Wacth Dogs-ozás közben.
Nézd már meg a videókártyját, de segítek: "Dedicated AMD Radeon HD 8750m 2 Gb VRAM"
Te meg a 8570M-et írtad. Ez a kettő nagyon ne megy kategória.
Egyébként szerinted 12 FPS-sel mennyire jó játszani?
Fiam ballagásra kapta ezt a gépet
Elvileg nagyon sok játékot visz. Itt meg tudod nézni, hogy milyen játékot futtat.
Fifa 12 nyomja rajta, meg egy másik focis játékot. Mást nem nagyon használt még, de ugye aránylag új a gép.
Vaterán ugyanezt a gépet láttam 136000 Ft. fix árért is, de csak 1 év garival.
Előző vagyok, ha 120000 Ft küszöb lényeges akkor talán
Bár emmek a videókártyája gyengébb, mint a mienk, de a procija jó. Várj még kicsit biztos lesz még más ajánló is. Érdemes a notebook típusokat több oldalon is egyeztetni, hátha ugyanezeket olcsóbban is meg tudod venni. Vannak alkalmanként akciók, igaz kamu akciók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!