Tekram kérdése:
Laptop vásárlás elött állok, nincsenek nagyobb igényeim anyi a minimum hogy nem tudom ismeritek-e de a Metin2 játék fusson rajta . Nagyon nem értek a gépekhez szerintetek ez a lapi leboldogulna vele?
Figyelt kérdés
Http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-e1-510-29202g50mnkk-fekete-mar-2-ev-garanciaval/3433/2014. jún. 24. 20:02
12/21 anonim válasza:
Lenovo B590, a többi hasonló áru gép nem ajánlott
13/21 anonim válasza:
2 GB RAM manapság kevés, akárki akármit ír. Ha kicsit "multitaszkolok", tehát megy a Skype meg valami film és közben böngészek is, akkor simán kifogy a 2 GB. És még el sem indítottam egy PhotoShopot vagy 10-15 lapot a böngészőben.
G.
14/21 anonim válasza:
Mégis ki mondta hogy a 2gb ram elég manapság?
Én azt mondtam hogy elég 2gb ram ahhoz hogy a Metin2-vel tudjon játszani a kérdező. És ez is neki a lényeg.
" Metin2 játék fusson rajta "
15/21 A kérdező kommentje:
pontosan igaza van az elöttem hozzá szolónak , nem szoktam órákat a gép elött tölteni ( nincs is rá idöm ) csak megnézem az e-mailokat és max 2 óra metin és egy két video youtube-on azért mondtam hogy mondjátok meg erre mi elegendö ?
2014. jún. 25. 20:45
16/21 A kérdező kommentje:
és amugy amit másodszorra linkeltem ahoz mit szotlok ?
2014. jún. 25. 20:46
18/21 A kérdező kommentje:
de melyik a jobb ?
2014. jún. 25. 21:14
19/21 anonim válasza:
Elsőszorban nem a Ram a legfontosabb hanema proci,meg a Vga. Sok játék futott nekem úgy h több Ramot írt pl a gépigény. De bőven elég a metinre a 2 gb ram. Mert nekem a régi gépem (1 gb rammal ch1-en sose volt baj 25 megás nettel) De mostmár jobb van de már kiakasztottam a metint,és én már meguntam:/ szóval ne csak 1 játékot építs,mert már erre én is buktam rá ,és rá fél évre rá kellett egy új
20/21 anonim válasza:
Metin2-t simán viszi. a titok nyitja a netsebességen van... Attól is laggolhatsz, ha lassú a net...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!