Jó Gamer pc-nek ez a konfig?
AMD A10 7700K
Atic-Cooling Freezer A11
ASUS A88X-PLUS
8GB 2400MHZ DDR3 RAM KINGSTON
HYPERX BEAST XMP (2x4GB) (KHX24C11T3K2/8x)
Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100
SAMSUNG SH-224DB/RSMS
LC POWER 3001B Executor
Chieftec SMART 500W CTGPS 500A8
ez a gyerek mar ötödjére teszi ki ugyanezt a kérdést, és mindig ugyanazt a választ kapja : NEM
az idiótának mindig írnak egy másik, normális konfigot, nem tudom hol fáj neki
Az APU-d max 2133Mhz-es RAM-ot támogat, de 1866 felett már nincs valós mértékű eltérés. Egy ilyen KIT-et ajánlanék inkább:
Az időzítések miatt gyorsabb lesz bele, mint amit te vennél.
A tápod helyett pedig inkább egy FSP Raider 550-et javasolnék, így később nem kéne tápot cserélni, ha raksz bele egy rendes videókártyát (példul egy R9 270x-et)
Merevlemez helyett pedig inkább ezt vedd:
Ez egy ideig igaz is. Egy 1866Mhz-es ram sokkal jobban teljesít, mint egy 1333Mhz-es. 1866 Mhz felett azonban már fölösleges venni, ugyanis a késleltetése növesztésével állítják elő, ezáltal a teljesítmény stagnál. Ezen kívül ahogy említettem az APU-d nem támogatja a 2400Mhz-es RAM-ot. Le kéne butítania a RAM-odat hogy működjön, azonban valószínű, hogy a késleltetéseket szépen hagyná, tehát összességében ez lassabb RAM-ot kapnál.
Ma Magyarországon nem igen találsz az APU-dhoz jobb RAM-ot mint amit linkeltem, esetleg horribilis összegekért.
Ez például jobb lenne mint amit ajánlottam, azonban csak néhány százalékkal. Az árából pedig már egy egész tisztességes videókártyát is vehetnél, így természetesen egyáltalán nem éri meg:
Esetleg még ezt tehetnéd be a gépedbe, azonban nem tudom hogy befér-e a hűtőd alá:
Garantálom, hogy ennél jobbat ésszerű áron belül nem találsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!