Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akar itt mindenki...

Miért akar itt mindenki (tisztelet a kivételnek) gamer Pc-t ami mindent vigyen ultran 100-150k Ft ből? Amikor kb 70k tól kezdődnek csak a gamer videokártyák.

Figyelt kérdés

2014. jún. 23. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt már én is figyeltem. Amikor meg én is írom, hogy ennyiből nem lehet gamer pc-t építeni, akkor meg írják a privátokat, hogy fulladjak bele a pénzembe stb, meg örüljek, hogy apuci mindent a fenekem alá tesz.

Ilyenkor szoktam írni, hogy képzeld nekem is egy 130k+monitor gépem van, tehát nem egy világverő, és annak is nagyon örülök, hogy legalább ilyenem van, de egyszerűen én tisztában vagyok azzal, hogy ennyi pénzből nem lehet gamer gépet építeni.

2014. jún. 23. 18:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Végre találtam valakit aki ugyanígy gondolja :D bár nekem elég erős Pc m van egy i7 4770 és Gtx 760 társaságában. De tervezek nemsokára vga-t újítani
2014. jún. 23. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebbe csak az a gond, hogy ultrán akarnak játszani. Nevezhetik gamer pc-nek ugyanis arra fogják használni.
2014. jún. 23. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!