Miért akar itt mindenki (tisztelet a kivételnek) gamer Pc-t ami mindent vigyen ultran 100-150k Ft ből? Amikor kb 70k tól kezdődnek csak a gamer videokártyák.
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 17:08
1/3 anonim válasza:
Ezt már én is figyeltem. Amikor meg én is írom, hogy ennyiből nem lehet gamer pc-t építeni, akkor meg írják a privátokat, hogy fulladjak bele a pénzembe stb, meg örüljek, hogy apuci mindent a fenekem alá tesz.
Ilyenkor szoktam írni, hogy képzeld nekem is egy 130k+monitor gépem van, tehát nem egy világverő, és annak is nagyon örülök, hogy legalább ilyenem van, de egyszerűen én tisztában vagyok azzal, hogy ennyi pénzből nem lehet gamer gépet építeni.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Végre találtam valakit aki ugyanígy gondolja :D bár nekem elég erős Pc m van egy i7 4770 és Gtx 760 társaságában. De tervezek nemsokára vga-t újítani
2014. jún. 23. 18:52
3/3 anonim válasza:
Ebbe csak az a gond, hogy ultrán akarnak játszani. Nevezhetik gamer pc-nek ugyanis arra fogják használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!