Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Aki válaszol erre a kérdésre...

Aki válaszol erre a kérdésre az előtt meghajolok. Battlefield 3ban miért akad meg a kép kb 10mp-enként?

Figyelt kérdés

Lemeztöredezettség mentesítést csináltam, meg húztam egy kicsit a procin (persze jó hűtővel)

na most nem tudom hogy ettől de csak a bf3ban akad a játék 10 mp-enként. rohadtul idegesítő

azóta újraraktam a bf3at vga driver reinstal a procit visszaállítottam alap órajelre, de még mindig ugyan ez van, AKAD

megvan a 60-70 fps de 10mpenként beakad

X4 760k

Coolermaster Hyper T4

Gigabyte A88X

R7 260x

5Gb 1333mhz

MITŐL?

a töredezettségmentesítésre gyanakszom, de a win7 csinálta, csak nem szúrta el. vagy wtf?

2014. jún. 22. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokan panaszkodnak erre mostanság, talán valami Origin frissítés lehet a ludas, vagy ilyesmi. Nézz szét az AnswerHQ-n.
2014. jún. 22. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem meg olyat csinál az eredeti bf3, hogy ha simán csak megyek és oldalra akarok fordulni, akkor beakad úgy 2-3 másodpercre, lowon és ultrán is (g3420+gtx 750 Ti-vel, cpu limitre tippelek, na de ennyire?). Gondolom a Battlelog vagy az Origin szarakodik megint. Lehet azért, mert nem bírják a szerverek, mert sokan most hétvégén leszedik/leszedték a Titanfallt és azzal játszanak. Na mindegy, az Origin egy szar. Bezzeg a Steam az mindeg működik. Meg mi a f#sznak bf3-hoz Origin, ha úgyis battlelogon keresztül megy a játék :O
2014. jún. 22. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Single vagy multi?

Végül is ez nem laggolásnak tűnik hanem droppolásnak.

Szoftveres hiba lesz, valami talán megy a háttérben.

Multinál lehet szervergond, magas ping, stb

2014. jún. 22. 21:01
 4/8 A kérdező kommentje:

multis hiba! eddig nem volt

és persze eredeti

2014. jún. 22. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:
amit a 2. válaszoló mond lehet benne igazság, majd hétközben meglátjuk mit mutat addig nem idegesítem magam.
2014. jún. 22. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
kérdező egy windows reinstallal is megpróbálkozhatnál
2014. jún. 22. 21:09
 7/8 A kérdező kommentje:
de más játékban simán megy rendesen
2014. jún. 22. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy itt az Originnel lesz megint a baj. Nekem is minden más megy, ma pl. wot, nfs the run, Crysis 1-el játszottam ultrán.
2014. jún. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!