DotkexHUN kérdése:
Ebbe az alaplapba jó ez a videókártya? Alaplap:https://www.pcx.hu/? Action=termekOldal&azonosito=33936 Videókártya:https://www.pcx.hu/? Action=termekOldal&azonosito=37371 Ja és a videókártya erős?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 19:56
11/14 A kérdező kommentje:
Értem akkor csak a csatlakozó a lényeg hogy a monitor meg a videókártyát összekötjük vagyis a kábel nem mind1 hogy milyen a bedugólya nem?
2014. jún. 22. 20:41
12/14 anonim válasza:
A monitorod és egyéb spéci igényed megkövetelheti, hogy milyen kimeneti csatlakozók legyenek a videokártyádon, de alap esetben ezzel sem szokott gond lenni, mert a DVI-I alapnak számít, amiről van átalakító a régi D-sub csatlakozóhoz (sokszor adnak is a kártya mellé).
13/14 A kérdező kommentje:
Értem!Összeraktam egy számítógépet megnéznéd hogy játékra alkalmas-e?
Amúgy kb olyan 90 ezer Ft lenne rá ha tudnál jobbat összerakni
Processzor: AMD A10 7700K
Alaplap: Gigabyte GA-F2A88XM-HD3
RAM:Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue HX316C10F/4
Merevlemez: Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX
Videókártya:MSI GTX 650 2GB GDDR5 N650-2GD5/OC
Tápegység:FSP 460W FSP460-60HCN OEM
2014. jún. 22. 20:52
14/14 anonim válasza:
Nem igazán. Egyrészt felesleges APU egységet venned, ha teszel mellé diszkrét kártyát, főleg ilyen drágát. A GTX 650 nem éri meg az árát és 2GB memóriát sem tud kihasználni. Egy Radeon R7 260X ennél másfélszer erősebb! Központi egység meg lehetne egy X4 760K. Így már jóval kiegyensúlyozottabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!