Helyes ez a gép konfiguráció? Vagy valami túl drága? Nem stimmel?
Sziasztok!
Ez így rendben van?
Alaplap infók:
Processzor foglalat: sAM1
RAM: DDR3
Videokártya: PCIe (x16)
Ehhez a hardverek:
Processzor: sAM1, 4 x 2.05
RAM: DDR3, 1600mHZ- 2 x 2 gb
Videokártya: 1GB, PCIe x16
Amin sokat gondolkoztam, az a processzor..
4x2.05 mellett döntöttem... a 2x3.2 jobb lenne?
előre köszi!
A processzorodba jobb integrált videókártya van, mint egy geforce 210-es, tehát azt teljesen fölösleges megvenned.
Tápegységed van? Ha nincs, akkor vehetnél az így "felszabadult" pénzből. Egyébként mindenképpen minipc-t szeretnél összerakni mert hordozni szeretnéd, vagy csak nagyon olcsón ilyen alkatrészeket találtál?
Olcsón ilyen alkatrészek :D
a processzorba integrált videokártya megbízható?:o
és JOBB MINT EGY 1GBOS GDDR3-as :O ez nekem új ._.
Kb ugyanannyiból van egy olyan lapod, amibe később i7-et is rakhatsz, és ez a G3220 is szétfejeli azt az AM1-es tabletprocesszort... Az IGP is elég kezdetnek, 720p-ben lowon egész jól el lehet GTA4-ezni rajta, viszonylag ritkán szaggat zavaróan (4G ram még lehet, hogy kevés). Később meg meghálálja magát a jó magonkénti sebesség, amikor egy középkategóriás VGA kezdi szolgálatát a gépedben. Némelyik játékhoz nyilván elkel majd legalább egy i5, de többnyire nem gáz még ez a kis Pentium se.
AMD A8 6600K processzor
Asus A58M-K alaplap
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz memória
így jobb?:)
Annyival nem jobb, amennyivel drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!