Róka Balázs kérdése:
Iphone 4s mi a baja?
Figyelt kérdés
Van egy iphone 4s 32gb-s telóm olyan problémája van hogy csak töltővel kapcsol be be vittem egy szervízbe, hogy csinálják meg. Azt mondták hogy csak aksi bajos és ki kell cserélni vettem is bele egy új aksit de melegedett a telefon a tetejétől az aljáig. Kérdeztem a csávót hogy ez nem baj? Azt válaszolta hogy ő nem hiszi vigyem haza formázzam meg az aksit. Haza is érted de már leégett az aksi és nem is töltött megint vissza vittem és azt mondta hogy valami szalagkábel a hibás. Utána bevittem máshoz és mondta hogy semmi baja sincs. Most mi baja lehet?2014. jún. 21. 16:54
1/1 anonim válasza:
Vidd be egy iStyleba, iSamuraiba, iDokihoz... normális helyen érdemes szervizeltetni, ahol értenek is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!