Asus laptopomról csak úgy lejött az egyik billentyű. Nincs eltörve szerintem. Hogy kell visszatenni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 21:00
1/6 anonim válasza:
Hát laptop billentyűzettel se foglalkoztam még, de szerintem egyszeüren kikapcsolt állapotban visszanyomod a heléyre
2/6 anonim válasza:
Nekem is lejött egyszer, annyira takarítottam:) ha jól megnézed, van egy ilyen kis tartó rész, nehéz leírni, egy kis pöcök, amibe óvatosan vissza lehet akasztani és utána lenyomni, végül vissza tudtam tenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült visszatenni végülis, egy óra szenvedés árán. :)
2010. jan. 3. 21:30
4/6 anonim válasza:
Nekem a lefelé mutató kurzorbillentyű esett ki egyszer. Visszatettem, de egyre többször jött ki, és egyre gyakrabban. Most ott tartok, hogy az a billentyű már vagy fél éve nincs meg, a többivel viszont még semmi baj (mondjuk nekem nem Asus, hanem Acer notebookom van, de szerintem e szempontból tökmindegy). Ezek a notebookok már csak ilyenek =)
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen. :)
2010. jan. 10. 17:25
6/6 anonim válasza:
és mit csináljak ha a pocok islejott???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!