Appla Macbook (1.1) lehajtva tutira nem fog melegedni, kigyulladni vagy akármi?
Figyelt kérdés
Első macbook-om, akitől vettem illetve maces ismerősöm is azt mondta, hogy nem szokták kikapcsolni, csak lehajtani, nem lesz baja, ha dobozban cipelem, vagy tokban, stb. Ez tuti? Ugye acer windows-os laptopom van, azt nem merném táskába tenni vagy tokba készenléti üzemmódban.2010. jan. 3. 20:54
1/8 anonim válasza:
Szerinted piacra dobnak olyan macbookot ami kigyullad készenléti állapotban?:D
2/8 anonim válasza:
Felrobbanó iPod, iPhone is piacra került már egyébként. De nem hiszem hogy felrobbann/felgyulladna készenléti üzemmódban. Azért ha mégis, fotózd le és írd be ide, priceless lenne ;).
3/8 A kérdező kommentje:
nem, én arra gondoltam, hogy ha táskában dobozban vagy tokban van. ahol nincs lehetősége szellőzni stb.
2010. jan. 3. 21:06
4/8 anonim válasza:
de mi melegedne készenlétbe csak a RAMot látja el árammal semi mást ami jelentős hőt teemel enyi erővel a bios elem is felrobanhat az még kikapcsolva is elátja a biost;)
5/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi, mondta pár macb.zi haverom is ezeket, de igaz használt cucc, de azért egy mac-et az ember (főleg ha az első az életében, sosem volt még neki), akkor azért félti mint a hímes tojást:)
2010. jan. 3. 23:49
6/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy MAC-nél mi a helyzet...de ha kikapcsolod azt az opciót hogy képernyő lecsukásakor álljon át készenléti állapotba akkor miért ne éghetne le mondjuk a proci?Ha a szellőző nyílása le van fedve és a gép megy....jóformán semmi hűtés...
A gond az hogy nem mondtad hogy aktívan fut az operációs rendszer,vagyis MEGY A GÉP,vagy úgymond SLEEP módban van mikor hozod viszed?
7/8 A kérdező kommentje:
sleep van neki.
2010. jan. 4. 00:05
8/8 anonim válasza:
Nem robban fel semmiképpen! Biztosan átgondolták a tervezők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!