Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem kegyetlenül belassult....

A gépem kegyetlenül belassult. Vírus okozhatja?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egy érdekes problémával állnék elő.

Pár nappal ezelőtt, a gépem tökéletesen működött, de tegnap óta nagyon belassult. DE NAGYON. Ha írok, majdhogy 1 másodperc telik el, mire leírja a betűt, ha ablakot húzok az egérrel, késik, és laggolva megy, videók szaggatnak. Azt vettem észre SpeedFan-ban, hogy üresjáratban a videokártya 64 fokos, és MSI Afterburner szerint 99% a kihasználtsága, még akkor is, ha nem csinálok semmit, csak megy a gép. Ugyanez a helyzet a procival 52 fokos egyfolytában, és mind a 4 mag kihasználtsága majdnem 70-80. Ezt valami vírus okozhatja? Gép újratelepítése remélem segíthet.

2014. jún. 20. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Felraksz egy víruskergetőt és kiderül.

Nem csak vírus okozhatja egyébként. Nincs teletömve a gép automatikusan induló programokkal?

2014. jún. 20. 18:57
 2/5 levis56 ***** válasza:
Az univerzális csodamódszer mindenre az újratelepítés,ehhez tényleg nem kell képzelőerő.
2014. jún. 20. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen férgeket nem nagyon jelzi vírusírtó, ajánlott az újratelepítés.

Ha nem akarod, akkor nézd meg a feladatkezelőben, hogy mi fogja le a gépet ennyire, hátha kiírja.

2014. jún. 20. 19:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Üdv!

AVG-t lefuttam, 8 fenyegetést talált, de inkább újratelepítem, úgy mégiscsak biztonságosabb, és ahogy Abyssus írta, az se biztos, hogy észlelte.

Köszönöm nektek a segítséget! :)

2014. jún. 20. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezentúl legyen jelszavad, és legyen legalább 12 karakter, kis- és nagybetűk, számok, írásjelek vegyesen...
2014. jún. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!