A gépem kegyetlenül belassult. Vírus okozhatja?
Üdv!
Egy érdekes problémával állnék elő.
Pár nappal ezelőtt, a gépem tökéletesen működött, de tegnap óta nagyon belassult. DE NAGYON. Ha írok, majdhogy 1 másodperc telik el, mire leírja a betűt, ha ablakot húzok az egérrel, késik, és laggolva megy, videók szaggatnak. Azt vettem észre SpeedFan-ban, hogy üresjáratban a videokártya 64 fokos, és MSI Afterburner szerint 99% a kihasználtsága, még akkor is, ha nem csinálok semmit, csak megy a gép. Ugyanez a helyzet a procival 52 fokos egyfolytában, és mind a 4 mag kihasználtsága majdnem 70-80. Ezt valami vírus okozhatja? Gép újratelepítése remélem segíthet.
Felraksz egy víruskergetőt és kiderül.
Nem csak vírus okozhatja egyébként. Nincs teletömve a gép automatikusan induló programokkal?
Az ilyen férgeket nem nagyon jelzi vírusírtó, ajánlott az újratelepítés.
Ha nem akarod, akkor nézd meg a feladatkezelőben, hogy mi fogja le a gépet ennyire, hátha kiírja.
Üdv!
AVG-t lefuttam, 8 fenyegetést talált, de inkább újratelepítem, úgy mégiscsak biztonságosabb, és ahogy Abyssus írta, az se biztos, hogy észlelte.
Köszönöm nektek a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!